Ποιοι είμαστε

Ιστορία / Αντικείμενο

Η Adbank είναι μία ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2002. Από την αρχή της λειτουργίας της κατάφερε να εδραιωθεί και να αλλάξει τα δεδομένα στην παρακολούθηση των διαφημίσεων. Σήμερα ανήκει στον όμιλο της InNews, του κορυφαίου Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) Παρακολούθησης & Διαχείρισης Πληροφοριών Δημοσιότητας.

Ακολουθώντας πιστά τις ανάγκες των πελατών μας, αναπτύσσουμε και διαμορφώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας μέσω μιας πιο σύγχρονης, άμεσης και φιλικής προς τον χρήστη πλατφόρμας. Η πληροφορία παρέχεται γρήγορα, έγκυρα και ολοκληρωμένα, μέσα από το έμπειρο προσωπικό μας που καθημερινά αποδελτιώνει όλα τα μέσα, χρησιμοποιώντας αυτόματο πρόγραμμα καταγραφής (λογισμικό), το οποίο έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά από την Adbank για αυτό το σκοπό.

Γίνεται καθημερινή παρακολούθηση, καταγραφή, αρχειοθέτηση και μέτρηση όλων των διαφημίσεων της above the line επικοινωνίας, που εμφανίζονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και τις υπαίθριες διαφημίσεις (OOH – Airports - BUS).

Η λειτουργία της πλατφόρμας είναι 24ωρη και η πρόσβαση μπορεί να γίνει από οπουδήποτε με όλους τους γνωστούς browsers (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome κλπ).

Login

Συμπληρώστε το username και το password σας για να εισέλθετε στην πλατφόρμα της Adbank.